Een hele tijd geleden werd dit nieuws al aangekondigd. Nu is het dan eindelijk zo ver, de grootste Primark van Nederland vestigt zich in Almere en opent de deuren in december.

Na Hoofddorp, Rotterdam en Zaandam krijgt nu ook Almere een Primark. Het lijkt erop dat het goed gaat met de goedkope modewinkel in Nederland. Het is namelijk tijd voor de grootste uitbreiding in Nederland tot nu toe. De 4e Primark winkel in Nederland is maar liefst 4.000 vierkante meter groot en opent in december de deuren in de Almeerse Stationsstraat.

Winkel Eindhoven

Voor wie in het Zuiden woont, wees niet getreurd! In Eindhoven staat een nog grotere winkel gepland. Het bedrijf heeft in deze stad een winkelpand van 7.350 vierkante meter gekocht en zal zich tegenover het centraal station gaan vestigen. Wanneer dit filiaal open gaat is nog niet bekend.

Voor mij maakt het niet zoveel uit, ik heb weinig met Primark. Ik raak totaal mijn overzicht kwijt in de rommelige filialen en de kleding is niet echt mijn smaak. Toch weet ik dat heel veel meiden met dit nieuws erg blij zullen zijn, Primark verkoopt ten slotte wel leuke kleding voor een lage prijs.