Na de verse roddels over het op de klippen lopen van de relatie, is Katy Perry nu klaar voor de volgende stap in haar relatie met John Mayer. De zangeres zou volgens de laatste geruchten met haar vriend willen samenwonen.

Eerder werd bekend dat vrouwenverslinder John Mayer spuugzat zou zijn van het losbandige gedrag van Katy Perry, hij zou haar zelfs via de e-mail hebben gedumpt. Echter, een bron beweerd tegenover the Sun dat er geen vuiltje aan de lucht is en dat de zangeres zelfs haar huissleutel aan hem zou hebben aangeboden. De bron vertelde dat de zangeres het aanbieden van haar huissleutel een logische stap vond. John verblijft steeds in hotels in Los Angeles en volgens Katy is dat nergens voor nodig en kan hij beter slaappartijtjes bij haar houden.

Ook zegt de bron dat familie en vrienden van de zangeres blij zijn dat zij nu eindelijk verder gaat na haar scheiding van Russel Brand. Ze zijn alleen wel bang dat ze te hard van stapel loopt en weer met een gebroken hart achter blijft. Ik ben benieuwd naar de volgende geruchten over dit befaamde koppel, misschien gaan ook zij wel binnen de kortste keren trouwen.

Foto via PRPhotos