Van nature ben ik niet zo’n sportliefhebber. Maar om in vorm te blijven, zal ik toch moeten bewegen. Sinds kleins af aan vind ik het erg leuk om te skeeleren en dat heb ik daarom de laatste jaren weer opgepakt. Tegenwoordig is skeeleren mijn favoriete sport.

Helaas ben ik niet zo sportief aangelegd. Met gym had ik altijd smoesjes zodat ik niet mee hoefde te doen en elke sport waar ik op zat, vond ik stom. Ik heb ooit 2 weken een proefabonnement gehad op de sportschool, maar ik hield het nog geen eens 14 dagen vol! Sport is duidelijk niet mijn favoriete bezigheid, maar het is natuurlijk wel erg belangrijk. Daarom ben ik een paar jaar geleden begonnen met skeeleren. Eerst deed ik het voor de lol, maar nu skeeler ik om in conditie te blijven!

Ik vind het een leuke sport omdat het heerlijk is om te doen met mooi weer. In de zomer skeeler ik een paar keer per week. Af en toe ga ik met vriendinnen skeeleren naar een terrasje. Dan zitten we vaak langer op het terras, dan dat we aan het sporten zijn natuurlijk! Daarom skeeler ik ook vaak in mijn eentje met een Ipod in mijn oren.