Vorige wek werd bekend dat de korte romance tussen Katy Perry en John Mayer over is. Nu blijkt dat de vrouwenverslinder Katy Perry heeft gedumpt via email.

Hoewel Katy Perry van te voren al was gewaarschuwd dat John Mayer haar hart zou breken, viel de zangeres toch voor de charmes van de womanizer. Hun relatie bleek echter van korte duur, want na een paar maanden dumpte John Katy per email.

Gek van katy’s gefeest

Volgens de The Sun werd John helemaal gek van het gefeest van Katy. Zo vertelt een bron aan de krant: “Katy was woedend en enorm teleurgesteld. Ze was zo verliefd op hem, maar de liefde was niet meer wederzijds.”

Katy kon de botte manier waarop John haar aan de kant zette overigens niet waarderen. Zo twitterde de zangeres: “Lesje geleerd. Bedankt John. En rot nu in de hel!”

Foto via PRPhotos