Katy Perry is weer vrijgezel! Want de zangeres en vrouwenverslinder John Mayer zijn alweer uit elkaar.

Katy Perry en John Mayer werden in juni voor het eerst samen gezien in een club in Hollywood, maar volgens US Weekly is de liefde tussen het stel alweer over. John zou de zangeres namelijk gedumpt hebben.

Volgens verschillende bronnen heeft Katy het niet makkelijk met de breuk. Zo laat een bekende van haar weten: “Katy is erg verdrietig om de breuk.” Een ander voegt daar aan toe: “Ze wil het laten lijken alsof het allemaal niet serieus was met John, maar ze voelt zich wel degelijk gekwetst.”

Vrouwenverslinder

Mij verwonderd het overigens helemaal niets dat Katy Perry en John Mayer alweer uit elkaar zijn. Ik zeg niet dat Katy een lieverdje is, maar John heeft natuurlijk wel een enorme reputatie op het gebied van vrouwen. Zo lijst met veroveringen, waar Taylor Swift, Jessica Simpson, Jennifer Love Hewitt en Jennifer Aniston op staan, is alles behalve kort te noemen.

Foto via PRPhotos