Katy Perry is een beroemde zangeres met een erge aparte kledingstijl. Wist je dat nog niet? Dan is het de hoogste tijd dat je even verder kijkt.

De zangeres weet zich elke keer als ze optreed, je haar ziet in een clip of op de rode loper weer heel uniek en eigen te kleden. Ook lijkt Katy Perry veel verschillende kledingstijlen uit te proberen. Wel zijn het bijna altijd jurken die ze draagt. Ik heb namelijk maar een afbeelding van deze dame in een broek kunnen vinden en deze staat haar ook niet erg charmant. Kleding in allerlei verschillende kleuren komen voorbij, zoals roze, zwart, rood, blauw, groen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Nieuwsgierig geworden? Hieronder kun je de foto’s van deze beroemde dame vinden.

Dat Katy Perry zich meestal erg erg origineel kleed is volgens mij wel duidelijk nu, maar dat wil niet zeggen dat alles wat ze draagt ook mooi is. Kijk bijvoorbeeld naar de doorzichtige bloes met de broek of de zwarte deels doorzichtige jurk. Het is niet alleen lelijk, het staat haar ook nog eens echt niet. Maar het lichtroze item met de gouden versiersels en de rode strapless outfit vind ik wel weer erg leuk. Wat is jouw mening over de kledingstijl van Katy Perry, is het Hot of Not?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Prphotos