Ga jij voor vanille, chocolade of toch aardbeien? Welke ijssmaak je ook kiest, het schijnt iets te zeggen over je persoonlijkheid. Want volgens Icecream.com zegt je favoriete ijssmaak meer over jezelf dan je in eerste instantie zou denken.

Vanille


Hoewel vanille niet de meest bijzondere smaak is, is het het favoriete ijsje van meiden met een sprankelende persoonlijkheid. Vanille fans zijn open mensen, idealistisch, volgen hun gevoel en emoties en zetten hoge doelen voor zichzelf.

Chocolade


Als je dol bent op chocolade ijs, dan ben je waarschijnlijk creatief, een beetje dramatisch en dol op aandacht. Hoewel je niet vies bent van alle aandacht weet je ook iedereen te betoveren met je charmes en gevoel voor stijl.

Aardbeien


Aardbeienijs liefhebbers zij volgers in plaats van leiders. Ze zijn heel loyaal tegenover vrienden en familie en ze staan liever niet in de spotlights. Verder zijn ze heel zorgzaam en denken ze over elke beslissing die ze nemen goed na.

Koffie


Koffie ijs lovers zijn niet per se verslaafd aan cafeïne, maar ze zijn wel levendig, dramatisch en flirterig. Deze meiden leven in het moment en zijn snel verveeld, waardoor ze regelmatig aan nieuwe dingen beginnen maar deze meestal niet afmaken.

Chocolate chip


Als je weg bent van chocolate chip ijs, dan ben je waarschijnlijk heel ambitieus en wil je graag je doelen halen. Je bent niet vies van hard werken en je houdt ervan om de strijd aan te gaan met je concurrenten. Daarnaast sta je ook vaak in het middelpunt van de aandacht.

Rocky road


Rocky road liefhebbers zijn een praktisch maar bezitten ook veel charmes. Deze meiden zijn extravert en sociaal, houden van het goede leven en vinden het fijn als er voor hen gezorgd wordt. Maar ze zijn ook heel gevoelig voor kritiek.