Er ligt weer een nieuwe make-up lijn in de winkel, namelijk de Bourjois make-up Paris Flower collectie voor zomer 2012. De zon is misschien ver te zoeken, maar met deze collectie krijg je toch een zomergevoel!

De Bourjois make-up collectie bestaat uit koraalkleuren, felblauw, bronstinten, glanzende effecten en opvallende contrasten. De kleuren hebben we al in veel collecties terug gezien, maar de lijn geeft je wel een zomergevoel! Daarnaast bevat de collectie alle producten die je in je beautycase moet hebben in de zomer, zoals een waterproof mascara, bronzer, opvallende oogschaduw, glanzende lipgloss en noem het maar op.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de Bourjois make-up collectie voor zomer 2012? Neem dan een kijkje op Beautyblog. Want hier vind je meer informatie, de prijzen en foto’s van de Paris Flower lijn.