Katy Perry last een pauze in om uit de spotlights te blijven. Ze is toe aan rust om haar hart te laten helen en schuift haar carrière daarom even opzij.

De 27-jarige zangeres is volgens de Daily Mail volledig uitgeput en toe aan een pauze. Na de breuk tussen haar en Russell Brand, heeft Katy non-stop gewerkt en dat eist nu zijn tol. Ze heeft geen tijd gehad om haar liefdesverdriet te verwerken en daarom gaat ze het vanaf volgende maand rustig aan doen.

De zangeres is nu bezig met het promoten van haar documentaire Part Of Me, wat ook weer een lading verdriet opleverde. De film bevat naast beelden over de hoogtepunten van haar carrière namelijk ook fragmenten over de dieptepunten van haar leven. Daardoor werden er oude wonden opengehaald, wat erg pijnlijk was voor Katy Perry. “Het is niet prettig om mezelf terug te zien terwijl ik huil of een moeilijk moment heb, maar ik denk dat mensen de film meer zullen waarderen wanneer ze me zowel op mijn diepste als op mijn hoogste punt te zien krijgen,” vertelde ze tijdens een interview aan talkshowhost Jay Leno.

Foto via PRPhotos