Als je erachter komt dat je een bril nodig hebt, is dat niet altijd even leuk. Gelukkig zijn er naast brillen ook lenzen! DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen kun je nu gratis* proberen.

Daglenzen zijn perfect als je niet alleen goed wilt zien, maar er ook goed wil uitzien. Ze zijn handig tijdens een avondje stappen, sporten maar ook op vakantie. Want daglenzen werken heel gemakkelijk en zijn erg hygiënisch. Je neemt elke morgen een fris paar lenzen en deze gooi je ‘s avonds weer weg. Hierdoor heb je geen gedoe met een lenshouder en vloeistof en verklein je de kans op irritaties en allergieën.

Bij je opticien kun je nu gratis* proeflenzen van DAILIES® AquaComfort Plus® vragen en zelf het uitzonderlijke comfort van deze daglenzen ontdekken. Ben je nog niet helemaal overtuigd om ze te proberen? Bij de Free Record Shop krijg je bij aankoop van een 30 of 90-pack nu tijdelijk korting.

*Exclusief eventuele aanpaskosten

Advertorial

Lenzen