Vanavond komt er een einde aan de zoektocht van Sterretje naar zijn ware liefde. Tony Wyczynski kiest vanavond, bij de ontknoping van In Love With Sterretje, zijn nieuwe vlam uit.

De realityster, die er om bekend staat dat hij vrouwengek is, gaat deze keer voor echte liefde. De langste relatie van de 26-jarige Haagse duurde niet langer dan 8 maanden. Met het meisje dat hij in In Love With Sterretje uitkiest, wil hij dit record gaan verbreken. Maar of dit hem gaat lukken is nog maar de vraag. “Mijn probleem is dat ik mij snel verveeld voel. Wanneer ik de uitdaging niet meer voel, laat ik het vallen. Waarschijnlijk is dat de oorzaak van al mijn wisselende problemen,” vertelt Sterretje aan de Telegraaf.

Vanavond, maandag 4 juni, gaat hij op Cran Canaria een keus maken tussen 2 dames die Tony in hun armen willen sluiten. Voor wie gaat Sterretje kiezen? Mandy of Daisy? Dat zie je vanavond om 20.30 uur op RTL 5.

Foto via RTL