Als iemand haar stijl snel veranderd is het Rihanna wel. We zijn nog niet gewend aan haar oude kapsel of ze heeft alweer een nieuwe kleur in haar haren. Kijk daarom mee naar kapsels van Rihanna door de jaren heen.


We leerden Rihanna kennen in 2005. Ze had toen een onschuldig imago en dat zie je terug in haar kapsel. Ze had nog haar natuurlijke haarkleur, dat stijl over haar schouders viel. De grootste verandering die we in haar kapsel hebben gezien is de rechte pony.


In 2007 begint Rihanna wat meer te experimenteren met haar kapsels. Ze knipt haar haren af en verft het donkerder. Eerst neemt ze een korte bob, maar die vindt ze toch niet kort genoeg. Want in 2008 scheert ze de zijkanten van haar hoofd kaal.
In 2009 verft Rihanna haar haren oranje. De zijkanten van haar haren houdt ze kort. Het jaar daarna werd het hoog tijd voor een nieuw kapsel en verft ze het rood. In het begint houdt ze het nog een beetje kort. Je merkt gelijk dat Rihanna weer alle kanten op kan met haar kapsel. De ene keer gaat ze chique en de andere keer geeft ze haar haren in een punk stijl. Later neemt ze extension en heeft ze haar oude vertrouwde lange haar weer teug. Alleen nu is het knalrood!


Als Rihanna haar rode haar weer zat is, verft ze het bruin. Ze heeft een lekkere volle bos krullen wat haar gelijk een wat lievere uitstraling geeft. Toch is ze dat kapsel al snel weer zat en verft ze haar haren blond. Waardoor de zangeres er gelijk meer volwassen uitziet.

Ik vind het heel stoer van Rihanna dat ze zo vaak haar kapsel verandert. Zeker toen ze zo kort ging. Ik vond het rode haar het beste bij Rihanna staan, omdat het zo opvalt. Hoe denk jij dat haar volgende kapsel eruit ziet?

Foto’s via PRPhotos