People heeft de mooiste vrouwen ter wereld van 2012 onthuld! En niemand minder dan Beyoncé prijkt op de eerste plek.

People Magazine komt elk jaar met een verzicht met daarop de allermooiste, bekende vrouwen. Voor de lijst met de mooiste vrouwen ter wereld van 2012 pikte het blad een aantal namen uit een enorme rij met celebrities. Maar de uiteindelijke keuze viel op Beyoncé. Want de kersverse moeder is volgens het magazine een schoonheid en een stijlicoon.

Hoewel Beyoncé de mooiste vrouw ter wereld is, prijken er natuurlijk nog meer namen op de lijst. Zo ging actrice Sofia Vergara er vandoor met een tweede plek, gevolgd door Charlize Theron en Lily Collins. Maar Jennifer Lopez, die vorig jaar op de eerste plaats stond, is in de top 10 in geen velden of wegen te bekennen.

Top 10 Mooiste vrouwen ter wereld 2012

  1. Beyoncé
  2. Sofia Vergara
  3. Charlize Theron
  4. Lily Collins
  5. Madeleine Stowe
  6. Christina Hendricks
  7. Michelle Williams
  8. Paula Patton
  9. Miranda Lambert
  10. Kate Middleton

Foto via People