RTL5 krijgt maar geen genoeg van de Oh Oh Cherso sterren. Komende 7 weken kunnen we namelijk weer zien hoe Tony Wyczynski, beter bekend als Sterretje, op zoek gaat naar zijn ware liefde in het programma In Love With Sterretje.

Love With Sterretje, dat zich afspeelt op Gran Canaria, heeft de Haagse Tony het voor het zeggen. Op het Spaanse eiland strijden namelijk 12 dames om het hart Tony. Iedere aflevering mag Sterretje tijdens de ceremonie 1 persoon naar huis sturen. De goedgebekte Hagenees had hier meer moeite mee dan dat hij had verwacht. “Ga maar eens tegenover een paar meiden staan en vertellen wie er weg moet. Dan sta je daar met je grote mond. Ik wil helemaal niemand kwetsen. Dus hield ik het soms zelf ook niet meer droog,” vertelt Tony aan Spits.

Toen Tony begon met het programma, nam hij het niet al te serieus: “In het begin zag ik het als pure fun: even kijken hoe veel ik er kan scoren en weg ben ik weer.” Maar uiteindelijk werd het toch persoonlijk en wist een van de dames Tony’s hart te veroveren. De Hagenees doet hier nog wat vaag over, maar presentatrice Bridgit Maasland heeft dit bevestigd.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=Nk2Ik2Dzomo[/pro-player]

Persoonlijk ben ik de Hagenezen uit Oh Oh Cherso nu wel een beetje zat. Tony is al helemaal niet mijn favoriet en ik daarom ga ik het programma waarschijnlijk niet kijken. In Love With Sterretje is vanaf vandaag, maandag 23 april, elke week te zien om 20.30 uur bij RTL5.