Vandaag zijn Ellen en ik voor Meidenblog naar 3 PR bureaus geweest om de wintercollecties van 2012 van verschillende merken te bekijken. We zijn bij Mooi PR, Cream PR en Oona in Amsterdam geweest.

Mooi PR

Bij Mooi PR werd onder andere de nieuwe collectie van Invito, OPI, Clinique, Steve Madden, Manfield, Swarovski en Hunkemöller geshowd. Bij dit pr bureau lagen er voornamelijk beautyproducten en schoenen. Het merk dat mij het meest opviel, was Steve Madden. Deze collectie bestond namelijk uit opvallende high heels met gedurfde printjes en kleuren.

Zelf ga ik deze stoere laarsjes van Steve Madden gelijk aanschaffen als ze in de winkels liggen!

Cream PR

Bij het grootste pr bureau waar wij vandaag geweest zijn, Cream PR, hingen minder commerciële merken. Van de meeste merken had ik nog nooit gehoord, maar de collecties waren erg mooi. Bij dit pr bureau lagen er merken als EMU Australia Apparel, Smaak, Top Vintage, Gestuz, Ted Baker, Kiboots en Darling. Naar mijn mening is Darling een van de leukste merken van Cream PR. Dit merk bestaat uit een romantische collectie met veel kant, pastelkleuren en schattige jurkjes. Ook de tasjes van Darling vind ik erg mooi.

De wand met felgekleurde tassen van het merk Smaak, viel mij bij binnenkomst gelijk op. Deze tassen fleuren je outfit op en zijn perfect voor de color blocking look.

Oona

Tot slot gingen wij naar het pr bureau Oona. Daar hebben wij de nieuwe collectie van Forever 21, River Island, s.Oliver, Mc Gregor en Essentiel bekeken. Erg verrassend vond ik de collectie van Bristol. De kleding van Bristol verwacht je niet tussen merken als Mc Gregor en s.Oliver. Ik moet eerlijk toegeven dat de collectie niet onderdeed aan de rest. Er zaten mooie items bij die er totaal niet goedkoop uitzagen.  Het blauwe suède jasje van Bristol was mijn persoonlijke favoriet.

Goodiebags

Bij persdagen horen natuurlijk ook goodiebags. In deze promotietasjes, die meestal volgepropt zitten met reclamefolders, zitten soms ook erg leuke producten!

Mooi PR

 • OPI nagellak
 • Invito Portemonnee
 • Hunkemöller hipster
 • Cerisier Princesse parfum
 • Qiriness proefmonsters

Cream PR

 • Desigual kussen
 • Desigual notitieboekje
 • Leren handschoenen Laimböck
 • Catrice nagellak
 • Dept nagellak

Oona

 • Bristol sjaal
 • Bristol tas
 • Essentiel Ipad hoes
 • Essentiel nagellak
 • Essentiel veters