Heb jij het programma Echte Meisjes op zoek naar Zichzelf al gezien? Vanavond komt de vierde aflevering op televisie waarbij de meisjes in Nepal hun spirituele trip op een andere manier voortzetten. Echte Meisjes zijn namelijk stoned opzoek naar zichzelf.

De echte meisjes gaan dit keer op zoek naar zichzelf door in hogere sferen te komen. Dit doen zij niet door te mediteren of het karma klassement. Om volledig tot zichzelf te komen hebben de meisjes een blow gerookt met de spirituele goeroe Babba. Renée, bekend uit Hollands Next Top Model, moest er niets van weten. Tessa, ook een ex-deelneemster van HNTM, vond het respectloos van Renée dat zij niet meedeed.

Ik ben erg benieuwd naar de aflevering dus ik ga zeker kijken! Echte Meisjes op zoek naar Zichzelf is vanavond, 5 april, om 20.30 uur te zien op RTL 5.