Eindelijk zijn ze er, de foto’s van AnnaSophia Robb als een jonge Carrie Bradshaw. Kijk snel mee naar de eerste foto’s van The Carrie Diaries.

De verfilming van Carries Diaries is begonnen en de eerste foto’s zijn er. De serie gaat over de jongere jaren van Carrie Bradshaw uit Sex and the City. De series speelt zich af in de jaren 80. Het is duidelijk dat Carrie in haar jongere jaren al van mode hield, want ze draagt hoge hakken en heeft ze een tas met haar naam erop. AnnaSophia is zelf ook een modemeisje, hoewel ze op de set gewoon met Uggs en een dikke winterjas loopt. In haar haren zijn losse 80’s krullen gemaakt, zodat ze nog iets meer op Carrie lijkt.

Als ik deze foto’s zie word ik nog nieuwsgieriger naar de serie. Ik kan niet wachten tot dat die uitkomt en ik het kan gaan kijken. De outfits van AnnaSophia Robb vind ik in ieder geval heel erg inspirerend.

Foto’s via PRPhotos en Warner Bros