Als je nieuwsgierig bent naar de wereld van de grote mode tijdschriften, moet je vanavond echt thuis blijven. The September Issue en Vogue Nederland komen namelijk vanavond op tv.

De avond begint met The September Issue. Dit is een documentaire over de Amerikaanse Vogue. In de documentaire zie je hoe Anna Wintour haar werk doet als hoofdredactrice van het blad. De docu laat zien hoe de september 2007 versie van Vogue, toen het dikste tijdschrift ooit, wordt gemaakt.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=xp8iIyKDOtk[/pro-player]

Na die documentaire kun je een kijkje nemen bij het fashion feest van het jaar, namelijk de Vogue Nederland lanceringparty. Er wordt aandacht besteed aan de bezoekers van het feest en hun kleding, aan de hoofdredactrice van het blad en ook komt er een stukje over het verleden van Vogue op tv.

De Vogue avond begint om 20.00 uur op RTL 8 met The September Issue. Daarna gaat de zender gelijk door met Vogue Report om 10.30 uur. Ik ben vooral nieuwsgierig naar The September Issue.