Wie wil er nou geen verpletterende indruk maken tussen de lakens? Toch zijn er een aantal dingen die je beter kunt laten in bed.

Natuurlijk moet ieder voor zich weten wat je wel en niet doet in bed. Desondanks kun je soms dingen doen die voor jou heel normaal zijn, maar die je vriend juist enorm irriteren. Daarom vind je hieronder 6 dingen die je beter kunt laten in bed tijdens een vrijpartij.

Grapjes maken

Maak van seks geen stand-up comedy. Natuurlijk kun je geestig zijn, maar grappen vetrellen als je aan het vrijen bent is niet zo verstandig. Gevatte opmerkingen zijn misschien de perfecte verleidingstool, maar wanneer je met je viend in bed belandt, kun je ze beter achterwege laten.

Geen make-up daar

Make-up op je intieme delen is niet zo verstandig. Mannen worden namelijk niet erg opgewonden van een hap foundation, poeder, of bronzing crème.

Geen vreemde namen

Verzin tussen de lakens geen vreemde namen voor zijn mannelijke trots. Een man wordt er niet opgewonden van als je zijn edele deel een koosnaampje geeft. Behalve als jullie zijn overgegaan op dirty talk!

Stil zijn

Stil blijven en alleen maar gebaren als je klaarkomt werkt niet. Natuurlijk hoef je ook weer niet een goed gesprek te voeren of overdreven te gaan gillen als je lekker bezig bent. Maar stil zijn in bed is nergens voor nodig.

Babypraat

Wil je je vriend niet al te veel afschrikken, dan kun je babypraat tijdens de daad beter achterwegen laten. Ook al weet je van jezelf dat je ooit graag kinderen wilt, dan is het niet verstandig om hierover tijdens seks te beginnen. Dit kan je vriend afschrikken, waardoor hij moeilijker presteert.

Geen vreemd dingen op je huid

Smeer voordat jullie in bed belanden absoluut geen massageolie, lipstift, appelstroop, chocoladesaus, ijs, slagroom of iets anders vreemds op je lichaam. Behalve als je vriend daar natuurlijk om vraagt.