Vanaf vanavond kun je het programma Echte Meisjes op zoek naar Zichzelf volgen. In het programma laten de meisjes de luxe achter en nemen ze het vliegtuig naar Nepal.

Met zo’n internationaal vliegreisje verwacht je natuurlijk dat de dames van Echte Meisjes op zoek naar Zichzelf koffers vol kleding en make-up meenemen. Helaas gaat dat feestje niet door. In het programma moeten de teams steeds tegen elkaar strijden. De winnaars mogen overnachten in luxe kamers, terwijl de verliezers in een niet al te frisse omgeving slapen. Wekelijks valt er 5.000 euro voor een team te verdienen. De dames die het meeste verdiend hebben mogen het in de finale tegen elkaar opnemen.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=Zw29jGQBuYo&feature=BFa&list=UUAIWIy5rOzplup2kSDR-vZw&lf=plcp[/pro-player]

De echte meisjes

Aan het programma doen 10 bekende meiden mee, namelijk: Britt van New Chicks, Jenna uit Dames In De Dop, Bibi en Roos van Oh Oh Cherso, Renée en Tessa uit Benelux Next Top Model, Daniëlla en Priscilla uit Beauty and the Nerd, Renée en Tessa van Benelux Next Top Model en Britt Dekker en Maria bekend van Take Me Out. Britt Dekker, de winnares van meisjes in de jungle, heeft lang moeten nagedenken of ze wel aan het programma mee wilde doen. De dames uit het vorige seizoen waren hellemaal niet aardig tegen haar, maar gelukkig vond ze dit leuker.

Ad Visser

Ad Visser presenteert het programma. Britt was de enige die wist wie hij was. Ze vindt hem grappig en hij is aardig tegen de meiden. Als een meisje uit Echte meisjes op zoek naar Zichzelf moest huilen, trooste hij haar. Normaal gesproken zorgen presentatoren ervoor dat ze juist goed op de camera staan als zoiets gebeurd.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=DTsn-2mwlQA&feature=BFa&list=UUAIWIy5rOzplup2kSDR-vZw&lf=plcp[/pro-player]

Echte Meisjes op zoek naar Zichzelf is vanaf vanavond, donderdag 15 maart, om 20.30 uur te zien op RTL 5. Ik ben van plan om zeker te kijken vanavond. Ik denk dat het programma door de Hollandse nuchterheid van Ad Visser en Britt Dekker een leuke draai krijgt.