Wie kan er beter stylingtips geven dan Kate Moss herself? Het topmodel verklapt ons haar stylinggeheimen, kijk dus snel mee!

1. Back to basics


Zoek kledingstukken die bij jou passen. Voor Kate zijn dat vooral jeans en blazers. Probeer wel verschillende stijlen te vinden met die kledingstukken. Ga bijvoorbeeld een keer voor een baggy model in plaats van een skinnyjeans. Het item wat je volgends Kate in je kledingkast moet hebben is een kokerrok. Ze vindt dat het je brutaal maakt en bij bijna elk figuur past.

2. Inspiratie


Haal je inspiratie uit kleding van vroeger. Kate houdt bijvoorbeeld erg van de jaren 60 en 70 vertelde ze aan de Britse krant Telegraph. Zo heeft elke vrouw wel een tijd die bij haar past. Het maakt Kate niet veel uit wat ze draagt, maar er zit wel een constante lijn in haar outfits. Je ziet steeds dezelfde stijl terugkomen.

3. Stijl


Zorg dat je je eigen stijl vindt en je kleding koopt in die stijl. Je hoeft niet 1 stijl te hebben, meerdere zijn ook goed. Wat nog belangrijker is dan de kleding is de manier waarop je het draagt. Kate vindt jezelf kleden hetzelfde als een model zijn. Bij elke pose en elke outfit ben je steeds een beetje anders.

4. Humeur


Kleed jezelf naar hoe je je voelt. Kate zegt dat ze altijd, zeker voor belangrijke evenementen, alvast kleding klaarlegt. Op andere dagen kleed Kate zich naar haar humeur. Meestal kleed ze zich in zwart, grijs of rood. Als ze zich niet goed voelt gaat ze volledig in het zwart gekleed.

5. Comfort


Er goed uitzien is volgens het model belangrijker dan comfort. Natuurlijk draagt Kate ook liever platte schoenen, maar wie mooi wil zijn moet pijnlijden. Op sommige gelegenheden kom je niet onder de hoge hakken uit.

6. Accessoires


De finishing touch is belangrijk. Kate heeft veel zonnebrillen, hoeden en sjaaltjes in haar kast liggen. Gebruik niet te veel accessoires, dat is niet mooi. Van haar man mag ze geen hoed combineren met een zonnebril, dat zou lijken op een vermomming. Verder zijn er geen vaste regels aan accessoires, speel er gewoon mee. Juwelen kun je trouwens nooit te veel dragen.