Katy Perry is de laatste tijd snel verveeld als het om haar haarkleur gaat. Ze is duidelijk gek op de felgekleurde haren. Ik laat je zien welke felgekleurde kapsels van Katy Perry al heeft gehad.


Katy Perry liep vooruit op de trend van de gekleurde haren. In juni 2010 werd ze al gespot met metallic blauw kapsel. Met haar vertrouwde eyeliner en rustige lippen werd ze gespot op de MTV Awards.


In juli 2011 kwam ze terug op de trend toen ze haar haren geel verfde. Katy heeft bijna net zulk geel haar als Smurfin. Hier is ze op de premieren van de film The Smurfs. Ze heeft een wit jurkje aan met Smurfin er op, mat roze lippen en smurf blauwe oogschaduw.


In november is ze haar gele haar al weer zat en verft Katy Perry haar kapsel knalroze! Hier combineert ze haar roze haarkleur met een paar paarse klemmetjes en een lichtroze jurk. Dit is op de American Mucis Awards.


In december verandert ze haar knalroze haar in lichtroze. Alleen een andere kleur is niet genoeg, Katy neemt gelijk een heel ander kapsel. Je herkent haar bijna niet terug door het nieuwe kapsel en de rustige make-up die ze hier bij draagt.


Ondertussen is ze haar roze haar alweer zat, zoals we Katy gewend zijn. Ze miste haar blauwgekleurde haar. Ze combineert het hier met lichtroze lippen en een licht blauwe jurk.

Ik vind het ontzettend stoer dat Katy Perry haar lokken steeds in een andere kleur verft. Het staat haar ontzettend goed. Ondanks de aparte haarkleuren kan ze er nog steeds heel netjes uit zien.

Foto’s via PRPhotos