Zin in een avondje bankhangen? Dat komt goed uit! Vanaf vanavond komt de eerste aflevering van de serie 2 Broke Girls op Net 5.

Ik heb vorige week de eerste aflevering van 2 Broke Girls al gezien. De serie gaat over 2 meisjes, met een totaal andere achtergrond, die in het zelfde restaurant gaan werken. In het begin hebben ze een hekel aan elkaar, maar later worden ze toch huisgenootjes. Kijk hier voor een uitgebreide review van de aflevering.

Grey’s Anatomy en Desperate Housewives zijn vanavond ook te zien op Net 5. Na een pauze van Grey’s Anatomy afleveringen begint het gelijk weer heftig en Desperate Housewives start met haar laatste seizoen. De avond begint met Grey’s Anatomy om 20.30 uur, om 21.25 uur kun je naar Desperate Housewives kijken en om 22.20 uur sluit Net 5 af met de serie 2 Broke Girls.