2 Broke Girls is een serie over 2 vrouwen, die samen in een restaurant werken. Vandaag geef ik een recensie van deze Amerikaanse komedie.

Het verhaal

De Serie 2 Broke Girls gaat over Max en Caroline, die proberen te overleven in de stad New York. Caroline komt uit een rijk gezin, maar omdat haar vader fraude heeft gepleegd, staat al het geld bevroren en mag ze er niet bij. Om toch wat geld te verdienen gaat ze in een restaurant werken waar ze Max ontmoet. Ze vinden elkaar direct niet aardig.

Max heeft naast haar baan in het restaurant ook een baantje als oppas. Als Max erachter komt dat Caroline er helemaal alleen voor staat en geen vrienden meer heeft om bij te slapen worden ze huisgenootjes en proberen ze hun eigen cupcake bedrijf te starten. Dat loopt uit tot een groot drama.

Personages

Ik vind de 20 minuten durende serie erg grappig. De hoofdpersoon Max vind ik het leukst, omdat ze zich van niets iets aantrekt. Samen met de domme verwende Caroline is dit echt een duo om te lachen.

Conclusie

Als je houdt van komedies die echt bedoelt zijn voor vrouwen, dan is dit de serie voor jou. Het is een makkelijk verhaal waar bij je niet echt na hoeft te denken terwijl je kijkt. Heerlijk na een lange dag dus, maar als je meer houdt van spanning dan is deze serie niet echt iets voor jou.

Ik wil zeker nog meer afleveringen zien van 2 Broke Girls, maar ik denk niet dat ik een hele serie zou kunnen kijken. Omdat er geen spanning of klifhanger in zit, spoort de serie je niet aan om te blijven kijken.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=HrsxkP9wTEs[/pro-player]