Je hebt vast al gehoord dat Barbie van Oh Oh Cherso gaat trouwen. Vanavond wordt de eerste aflevering van de real life soap Barbie’s Bruiloft uitgezonden.

Oh Oh Cherso ster Samantha en Michael kennen elkaar al jaren, maar sinds februari hangt er echt liefde in de lucht. Na een paar shotjes tequila werden ze naast elkaar wakker en 3 weken later stond zijn naam op haar onderrug getatoeëerd. Samantha en Michael wonen ondertussen samen in dezelfde straat als haar ouders. Dat is heel handig, voor avondeten bijvoorbeeld. Toen ze in juni een weekendje in Parijs was, werd Barbie op de Eiffeltoren ten huwelijk gevraagd. Er zit ondertussen ook al een kindje in haar buik. Op 1 April zal de bruiloft plaatsvinden in Scheveningen.

In de eerste aflevering van Barbie’s Bruiloft zullen Samantha en Michael op zoek gaan naar hun getuigen. Michael vraagt zijn getuige even snel, zodat ze het daarna weer over serieuze dingen zoals sport kunnen hebben. Barbie steekt de straat over, naar haar neef om hem te vragen als getuigen. Ook regelt ze haar droom trouwjurk, lichtroze natuurlijk en een ring die glimt en glitter.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=GC-uaWK2y3s[/pro-player]

Ik ben wel benieuwd naar de drama in het leven van het liefdeskoppel. Vanavond, dinsdag 6 maart, om 20.30 uur kun je de eerste aflevering van Barbie’s bruiloft zien op RTL 5.