Een 17-jarig meisje heeft afgelopen zondag seks gehad met maar liefst 18 mannen tegelijkertijd. De orgie vond plaats in een treincoupe in Taiwan.

Eind vorig jaar werd het plan gemaakt voor de orgie via het internet. Het 17-jarige meisje bood zich vrijwillig aan en beschreef zichzelf als 19 jaar, 1,66 meter lang en ze deelde gelijk mee dat ze cupmaat F heeft. Ze zette ook halfnaakte foto’s van zichzelf op internet. Het meisje wist dat ze de enige vrouw zou zijn die mee zou doen aan de orgie.

Treincoupe

Afgelopen zondag ging het meisje en de 18 volwassen mannen op pad. Er waren nog 2 vrouwen bij de orgie die zouden assisteren. Ze stapten in een treincoupe waar hun tickets gecontroleerd werden. Ze vertelden de conducteur dat ze een belangrijke afspraak hadden en vroegen hem weg te gaan. De deur werd afgesloten en het feestje kon beginnen. De kleren van het meisje waren binnen 5 minuten uitgetrokken door alle 18 mannen. De 2 assisterende vrouwen zorgden dat iedereen condooms, water en tissues hadden. De man die het meest opgewonden was mocht eerst.

Eindpunt

Uiteindelijk werd er in de trein omgeroepen dat ze bijna bij het eindpunt waren. Sommigen mannen begonnen hun kleren aan te doen, aantal wilden niet stoppen en andere maakten het snel af. De conducteur had nog een keer aan de deur gevoeld terwijl die afgesloten was. Toen ze uitstapten controleerde hij iedereen nog een keer op identiteitskaarten en tickets, maar hij kon achter niks verdachts komen.

Geld

Volgens de website Chinasmack is het enige wat de 18 mannen betaald hebben water, condooms en hun treinticket. Het is niet bekend of het meisje geld heeft gekregen van de organisator.

De volgende dag ging het verhaal over het hele internet. De organisator van de orgie is opgepakt en zal waarschijnlijk 5 jaar celstraf krijgen. De rest van de aanwezigen krijgen een hoge boete, maar nog niet iedereen is opgepakt.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=ynnwsdsjO6g&feature=player_embedded#! [/pro-player]