Heb je liever grote borsten of een hoog IQ? De meeste jongen vrouwen kiezen voor grotere borsten in plaats van een hoog IQ.

Uit een onderzoek van een Engelse kortingswebsite, uitgevoerd onder 1.142 vrouwen, blijkt dat jonge vrouwen liever grote borsten hebben dan hoog IQ. Zo gaf de helft van de ondervraagden, tussen 18 en de 25 jaar, aan dat haar voorkeur uitgaat naar grotere borsten. Een derde zei zelfs dat ze haar IQ zou inruilen voor een cupmaat meer.

Gelukkiger

Verder denkt een kwart dat grotere borsten haar gelukkiger zou maken. Vooral als het om relaties gaat zouden vrouwen met grotere bosten een streepje voor hebben. Want 60 procent denkt dat ze meer succes bij de mannen zou hebben als ze een grotere cupmaat had. Slechts 43 procent gelooft dat de interesse van het andere geslacht toeneemt bij vrouwen met een hoger IQ.

Slank lichaam

Naast een grotere cupmaat zouden veel jonge vrouwen ook slanker willen zijn. 40 procent wil namelijk liever slank zijn dan intelligent en hetzelfde percentage zou graag wat IQ inruilen voor een slank lichaam. De reden hierachter is dat een slank figuur zou leiden tot meer zelfvertrouwen.