We zijn al een tijdje aan het wachten op de nieuwe Sex and the City serie, The Carrie Diaries. Eindelijk is bekend welke actrices een rol gaan spelen in de serie.

Actrice AnnaSophia Robb is volgends de makers van The Carrie Diaries perfect voor de rol van jonge Carrie Bradshaw. Er is heel lang gezocht naar een actrice die de rol van Sarah Jessica Parker over kan nemen. Er gingen eerst geruchten dat Blake Lively dat zou gaan doen, maar uiteindelijk is de keuze toch gevallen op AnnaSophia Robb.

Doris, het zusje van Carrie, wordt gespeeld door Stefania Owen. Stefania is 14 jaar oud en speelde in meerdere films waaronder The Lovely Bones. Ook 18-jarige hoofdrolspeelster AnnaSophia was al in meerder films te bewonderen. Zo speelde ze onder andere Violet in Charly and the Chocolate Factory.

Ik ben heel erg benieuwd naar hoe AnnaSophie er uit zal zien in de nieuwe serie. Ik ga in ieder geval zeker kijken!