Een vrouw voor 1 avond vinden is niet zo’n groot probleem voor Sterretje, maar een vrouw voor langere tijd is wel een probleem. Daarom komt RTL 5 nu met het programma In Love With Sterretje.

In het nieuwe programma hoopt Tony Wyczynski, beter bekend als Sterretje uit het Haagse programma Oh Oh Cherso de liefde van zijn leven te vinden. Het programma zal in een tropische omgeving worden opgenomen.

“Er komen bijna dagelijks starfuckertjes, groupies en allerlei rare figuren op me af. Maar wat ik zoek is een doodnormaal, goudeerlijk, leuk type dat niet valt op het personage Sterretje, maar op de 26-jarige, helaas nog steeds alleenwonende Tony Wyczynski,” zegt Toni tegen het AD. Hij deed ook al mee aan het programma Take Me Out.

Het gaat hard met Toni’s carrière. Hij zal ook te zien zijn in het programma Expeditie Robinson en in een nieuw programma Haagse Helden.

Ga jij je opgeven voor het programma?

Foto via RTL