14 februari is het weer zover, dan is het Valentijnsdag! En natuurlijk wordt deze dag ook niet op McKinley High vergeten. Want bij New Directions zullen er vele harten gaan smelten.

In deze speciale Valentijn aflevering Heart zal ieder van de Glee club zijn favoriete liefdesnummer zingen en natuurlijk zal ook dit vele gevoelens bij iedereen losmaken. Artie en Rory zullen de strijd aan gaan wie het hart van Sugar kan veroveren, Mercedes die steeds meer gevoelens krijgt voor Sam en ook Brittany en Santana zitten helemaal in de roze wolken.

Daarnaast zullen we ook voor het eerst kennis gaan maken met de vaders van Rachel! Zij komen met het leuke idee om een speciaal diner te gaan organiseren voor hun dochter. Ook zullen de mannen een bezoek brengen aan McKinley High en natuurlijk zal hierbij het muzieklokaal ook niet vergeten worden.

Bekijk hier alvast de leuke foto’s van deze aflevering!

Foto’s via FOX