Noah Puckerman , oftewel Puck, staat bekend als de grootste charmeur van McKinley High. Puck is erg populair, maar soms ook een tikkeltje te arrogant. Maar wat is het toch wat Puck zo geliefd maakt bij de dames?

Als één van de beste voetbalspelers, raakte Puck al snel populair. Niet alleen bij zijn teamleden, maar er is werkelijk geen enkele student op McKinley High die nog nooit gehoord heeft over deze charmeur met zijn opvallende mohawk.

Net als zijn zwak voor voetbal, heeft hij een nog grotere zwak voor vrouwen. Jong, oud, dik of dun; voor Puck maakt het allemaal niets uit. Hij houdt van vrouwen, in allerlei soorten maten en vormen. Eerder had hij naast zijn vorige relaties met onder andere Quinn, Santana, Rachel, Lauren en Mercedes ook nog met vele andere scharrels iets gehad. Bij Puck is het een komen en gaan wat betreft vrouwen, maar er is een vrouw in zijn leven die voor altijd zijn grote geliefde zal blijven: Beth, die hij samen met Quinn heeft.

Naast school, heeft Puck zelf ook nog een eigen schoonmaakbedrijf. Hij is daarom regelmatig te vinden bij voornamelijk oudere vrouwen, als hij weer eens de pH- waarde checkt van hun zwembaden. Echte toekomstplannen heeft Puck nog niet echt, maar het zou mij niks verbazen als hij zijn schoonmaakbedrijf nog verder gaat uitbreiden zodra hij zijn middelbare school diploma op zak heeft.

Quotes

Puck staat bekend om zijn hilarische uitspraken. Hier volgen er een paar:

“Are you questioning my badassness? Have you seen my guns?”

“What really makes my nipple ring twitch are the cougars.”

Tegen Quinn, over toen nog hun pasgeboren baby: “It would be pretty awesome if it came out with a mohawk.”

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=p1e9wkKNi2c[/pro-player]

Foto via FOX