Voordat ze op televisie verschenen, moesten de acteurs en actrices van Glee net zoals iedereen audities doen. Ben je benieuwd naar de audities van onder andere Rachel Berry, Finn Hudson en Quinn Fabray? Kijk dan snel mee!

De rol van Rachel Berry, was voor Lea Michele op het lijf geschreven. Haar auditie ging fout, want de pianist speelde namelijk verkeerd. Ze zei dat het opnieuw moest, net zoals Rachel Berry dat ook gedaan zou hebben. Cory Monteith kreeg 20 minuten na zijn auditie al een belletje dat hij de rol voor Finn Hudson kreeg. Dianna Agron wilde heel graag Quinn Fabray spelen en ze was erg nerveus tijdens haar auditie.


Chris Colfer vertelt dat hij een black out had, maar blijkbaar was hij toch goed genoeg voor de rol als Kurt Hummel. Amber Riley vond het erg leuk om auditie te doen en ik vind haar ook erg leuk als Mercedes! Kevin McHale zit in het echt niet zoals Artie in een rolstoel. De jury vond hem zo goed tijdens het zingen, dat hij door moest gaan. Alleen hij kende zijn tekst niet verder dan hij had voorbereid.

Als laatst sloeg Jenna Ushkowitz helemaal de plank mis tijdens haar auditie. De begeleiding van het nummer ging niet tegelijk met de zang van Jenna. Ze deed alsof er niets aan de hand was en ging gewoon door!

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=G5ApjuJ1uaQ[/pro-player]

Welke auditie vind jij de beste?