Het is officieel, Sex and the City komt terug! De Amerikaanse tv-zender The CW heeft laten weten te werken aan de serie The Carrie Diaries.

Sinds Sex and the City 2 verscheen rommelt het van de geruchten dat er een derde Sex and the City film genaamd The Carrie Diaries komt. Nu heeft The CW, de tv-zender achter onder meer Gossip Girl, laten weten dat er geen nieuwe film komt, maar een serie over The Carrie Diaries. De zender zou zelfs al werken aan een pilot over de jonge jaren van Carrie Bradshaw.

Jonge jaren

The Carrie Diaries wordt gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell. Dit speelt zich af in de jaren 80, nog voordat Carrie in New York woonde. Ze was toen hulpeloos verliefd op Sebastian Kydd. Helaas heeft hij een relatie met Donna LaDonna, het populairste meisje van school, en zij maakt het Carrie niet gemakkelijk.

Amy Harris, schrijfster van de Sex and the City serie, is gevraagd om het script in elkaar te draaien. Verder zouden Dianna Agron, Elizabeth Olsen, Selena Gomez, Emma Roberts en Blake Lively gestrikt zijn om auditie te doen. Kortom, het lijkt erop dat Gossip Girl er een gewaagde concurrent bij krijgt.