Ongelooflijk maar waar, een 23-jarige meisje zou verkracht zijn in het huis van de Braziliaanse versie van Big Brother. Dit gebeurde terwijl er thuis live miljoenen mensen meekeken.

De 23-jarige Monique Amin, deelneemster aan de Braziliaanse Big Brother, had na een avondje feesten teveel gedronken en eindigde daarom laveloos in bed. Haar 31-jarige huisgenoot Daniel Echaniz zag zijn kans en kroop bij haar in bed.

Onder het oog van miljoenen kijkers die thuis via de live stream meekeken kroop deelnemer Daniel bij Monique in bed en maakte misbruik van haar situatie. Op de beelden is te zien dat er onder de dekens iets gebeurd en Monique zou al die tijd buiten bewustzijn zijn geweest. Daniel zou met Monique seks hebben gehad terwijl ze niet bij kennis was en zich daarom schuldig hebben gemaakt aan verkrachting.

Politie

Daniel werd door de programmamakers de villa uitgegooid omdat hij zich niet aan de regels zou hebben gehouden. De politie heeft hem nog niet gearresteerd, maar doet wel onderzoek naar de zaak. Wordt Daniel schuldig bevonden aan verkrachting dan hangt hem een celstraf van 6 tot 10 jaar boven het hoofd. Monique kan zich niks meer herinneren van de nacht.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38888″]

Foto van Monique en Daniel via Big Brother Brasil