Deze 7 make-up trends voor winter 2012 zijn erg duidelijk. Blauwe oogschaduw, rode lippen en spinnenpoot wimpers zijn helemaal in dit seizoen.

De make-up trends voor winter 2012 zijn behoorlijk heftig, maar toch ook draagbaar. Steeds meer meiden dragen immers rode lippenstift en ook de spinnenpoot mascara is niet nieuw. Als je toch een keer iets totaal anders wilt proberen, ga dan voor opvallende eyeliner of grote wenkbrauwen.

Rode Lippen


Wie lekker wil opvallen kiest voor de winter make-up trend met rode lippen. Zorg ervoor dat de binnenkant van je lippen iets lichter is, zodat je lippen voller lijken. Je kunt hiervoor het beste 2 verschillende kleuren lippenstift gebruiken.

Gezichten


Bij de make-up trends voor winter 2012 horen mooie zachte gezichten. Met een blusher onder je jukbeenderen zie je er opeens heel anders uit. Wel even goed oefenen, want niet iedereen kan blusher op deze plaats hebben.

Wimpers


Wimpers met veel volume is een belangrijke de trend deze winter. Spinnenpootjes zijn in! Ook nepwimpers zien we terug, maar wel op een hele vreemde plaats. Namelijk onder de ogen in plaats van erboven.

Wenkbrauwen


Als je altijd al baalde van je grote wenkbrauwen, is dit het moment om daar overheen te komen. Grote wenkbrauwen zijn namelijk helemaal in! Niet gezegend met veel haar boven je ogen? Gebruik en wenkbrauwpotlood en poeder om toch deze look te krijgen.

Blauwe oogschaduw


Blauwe oogschaduw, het is even wennen maar bij de make-up trends voor winter 2011-2012 kwam het toch duidelijk naar voren. Blauw is de kleur voor op je oogleden deze winter, gecombineerd met metallic groen of juist in een effen donkerblauwe kleur.

Eyeliner


Fans van eyeliner kunnen lekker losgaan deze winter, want de zwarte lijntjes zagen we duidelijk terug in de make-up trends. Een lijn in je arcadeboog of een hoekige streep net erboven, opvallen doe je zeker met deze trend.

Metallics


Naast blauwe oogschaduw zagen we tijdens de catwalkshows in New York, Londen, Milaan en Parijs ook veel modellen met metallic tinten op hun ogen. De metallics liepen van groen en paars naar zilver en goud, dus er is altijd wel een tint die bij jouw ogen past.

Wat vinden jullie van de make-up trends voor winter 2012? Ga je ze volgen, of hou je het gewoon bij mascara en een lipgloss?