Beschik je over een mobiel die gebruik maakt van applicaties en mocht het sporten nog niet zo vlekkeloos lopen? Dan heb ik 4 gezondheid apps gevonden die je hierbij kunnen helpen.

Het is natuurlijk fijn om te weten hoeveel calorieën je verbrand als je bijvoorbeeld aan het wandelen bent of weten hoeveel calorieën je binnen krijgt tijdens het ontbijt. En als je dit ook nog eens kunt bijhouden met je telefoon is dat toch helemaal ideaal?

Blokje Om


Ben je meer van het wandelen dan hardlopen? De Blokje Om applicatie geeft je wandelroutes aan de hand van je locatie en de afstand die je wilt gaan lopen. Mocht je de route niet prettig vinden, of je wilt een andere kant op, dan kun je dit wijzigen met de refresh knop. Na de wandeling laat de app zien hoeveel calorieën je hebt verbrand en kun je verschillende awards verdienen.

CalorieTeller


Met CalorieTeller kun je informatie en voedingswaarden vinden met betrekking tot de voedingsmiddelen die je dagelijks eet. Je kunt ook je eet activiteiten bijhouden en je voortgang vastleggen in een dagboek.

Fitness Pro


Met Fitness Pro kun je uit meer dan 450 oefeningen kiezen met foto’s. Zelfs als je een beginner bent kun je dit makkelijk oppakken en uitproberen. Ook kun je jouw routines zien die je hebt gedaan.

Dagelijkse Buiktraining


Wil je elke dag je buik trainen, maar heb je geen idee hoelang en waar je moet beginnen? Met de Dagelijkse Buiktraining app kun je elke dag mee aan de slag. De app laat je video’s zien van oefeningen die je kunt doen met beschrijving eronder.

Ik ga de Dagelijkse Buiktraining een keer proberen, die lijkt me wel interessant aangezien ik zelf niet naar de sportschool ga! Heb jij al een aantal gezondheid apps op je telefoon?