Vanavond gaat een nieuw seizoen van Wie is de Reisleider? van start. In de 2e editie van dit programma worden de oude reisleiders ingeruild voor een nieuwe garde.

Na Wie is de Mol? zin in nog een ander ”wie is” programma, stel je tv om 21.30 uur dan af op RTL 5 voor Wie is de Reisleider?. Eddy Zoëy, Dennis Weening, Bridget Maasland en Rick Brandsteder zijn voor dit 2e seizoen ingeruild door een verse groep reisleiders. Jamai, Gordon, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osbourn en echt Gooisch meisje Pauline durfden de carrièreswitch aan en zijn vanaf vanavond te zien als reisleiders.

In het vorige jaar kwam Eddy Zoëy als beste reisleider uit de bus, het is daarom aan hem om de nieuwe groep leiders een spoedcursus te geven. De bestemmingen van dit jaar zijn Indonesië en de Verenigde Staten, grote vraag is natuurlijk welke reisleider zijn groep het best begeleid tijdens de 18-daagse trip. Gordon, Pauline en Judith Osborn reizen met hun groep af naar de Verenigde Staten terwijl de andere 3 reisleiders zich naar Indonesië begeven.[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=80ij1JugkBY[/pro-player]

In estafettevorm wordt er gestreden om de titel beste reisleider, elke reisleider krijgt 6 dagen de kans om de groep zo goed mogelijk te begeleiden. Nog voor vertrek was er de nodige ophef omdat Tatjan Simic, die mee zou doen als reisleidster, afhaakte. In haar plaats kwam Judith Osborn.

Wie is de Reisleider? is vanavond, donderdag 5 januari, om 21.30 uur te zien op RTL 5.

Foto via RTL