We hebben er even op moeten wachten, maar het is zo ver. Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? van start.

Na exotische bestemmingen als Thailand, Argentinië, Mexico en El Salvador is er dit jaar voor een plek iets dichter bij huis gekozen. De 10 bekende Nederlanders van Wie is de Mol? 2012 zijn voor dit 12e seizoen in Ijsland gedropt. Zoals altijd zijn er 9 kandidaten die graag zoveel mogelijk geld willen verzamelen en 1 mol die de boel probeert te saboteren.

Kandidaten

De kandidaten van Wie is de Mol? 2012 zijn een bont gezelschap, zo gaan er een aantal actrices mee naar Ijsland, maken zowel rapper Dio als schrijfster Marion Pauw hun opwachting en is ook musicalster William Spaaij van de partij.

Wat ik erg leuk vind is dat Wie is de Mol? dit jaar voor het eerst wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers. Was hij niet toevallig degene die vorig seizoen met de prijzenpot naar huis ging? Ik ben erg benieuwd hoe Art, als ex-kandidaat, het programma gaat presenteren.

Wie is de Mol? is vanavond, donderdag 5 januari, om 20.30 uur te zien op Nederland 1.