De feestdagen zitten er weer op, maar dat is nog geen reden om geen leuke dingen meer te doen! Aangezien naar buiten gaan is niet zo’n geweldig plan is, heb ik een lijstje gemaakt van leuke activiteiten die je binnen kunt doen.

Filmmarathon

Films kijken is altijd leuk en zeker op een regenachtige dag. Huur daarom samen met je vriendinnen een aantal films en houd een filmmarathon.

Bakken

Ga aan de slag in de keuken en vind de banketbakster in jezelf. Probeer eens iets anders te bakken dan de standaard appeltaart en maak spritskoekjes, stroopwafels, muffins, een crêpestaart met appel of een chocoladerol.

Knutselmiddag

Heb je tijdens je vakantie mooie foto’s gemaakt en vind je het zonde om er niets mee te doen? Nodig dan vriendinnen uit en ga samen aan de slag aan een plakboek. Het is gezelliger om dit samen te doen en zo kun je elkaar ook nog tips geven.

High tea

Een high tea is het helemaal tegenwoordig en dat is leuk want je kunt het ook zelf organiseren. Het lijkt misschien moeilijk om zelf een high tea te organiseren, maar met de tips die je hier vindt, wordt het al een stuk gemakkelijker. Dus nodig al je vriendinnen uit en maak er een geweldige high tea van!

Cocktailparty

Versier je kamer met Hawaiispulletjes en geef een cocktailparty voor het nieuwe jaar voor al je vriendinnen. Geef ze bij binnenkomst een bloemenslinger en maak verschillende cocktails die jullie allemaal kunnen proeven.

Kom er achter wat jou favoriete cocktail is, de Blue Hawaii, de Daiquiri Banaan, de Blue Lagoon of misschien wel de Caipirinha cocktail?

Beautydagje

Hou een echt meidendagje waarbij jullie maskertjes op doen, elkaars nagels kunnen lakken of elkaar op kunnen maken. Eventueel kunnen jullie ook nog elkaars haar doen en ruilen van kleding. Zo kom je er misschien wel achter dat je haar in een vlecht of dat ene zwarte jurkje van je beste vriendin heel leuk staat.