In de winter mag een leuke sjaal natuurlijk niet ontbreken! Hieronder vind je welke sjaal trends voor winter 2012 jou de koude maanden door gaan helpen om de kou te trotseren.

Gebreide sjaal


Gebreide sjaals zijn ideaal voor de koude Nederlandse winter. Deze sjaals zijn lekker warm en goed te combineren met een winterse outfit. De gebreide sjaal zien we in verschillende kleuren, maten en patronen. Hierboven zie je 3 gebreide sjaals van de H&M, de middelste kost €7,59 en de anderen 2 €14,95.

Mutssjaal


Misschien kende je deze variant nog niet. Een mutssjaal is, zoals het woord eigenlijk al zegt, een muts en sjaal ineen. Een mutssjaal is erg geschikt voor de winter, je hebt namelijk een muts en sjaal ineen. De witte mutssjaal is voor €19,99 te koop bij New Look. De middelste is voor €18 te koop bij Monki. De grijze is ook van de New Look en is bekleed met nepbont, deze kost €22,99.

Cirkel sjaal


Deze sjaal zagen we afgelopen jaar al voorbij komen, maar ook deze winter is de cirkelsjaal hot. Deze sjaal kun je meerdere keren omslaan en is daardoor lekker warm. Zowel bij een winterjas als bij je gewone outfit staat de cirkel sjaal erg goed.  Ben je bang deze winter echt koud te lijden, ga dan voor deze neppen circkel sjaal van Monki, deze kost €20. De kobaltblauwe cirkel sjaal kost €29,95 en is te koop bij Pieces. De witte sjaal met knopen is voor €25 ook te koop bij Monki.

Oversized sjaal


Bij deze sjaal trend geldt hoe groter, hoe beter. De oversized sjaal is er in verschillende stoffen en patronen, ze hebben echter een ding gemeen en dat is de lange lengte. De witte sjaal kost €19,95 en is van de Vila. De middelste sjaal is te koop bij Esprit voor €29,95 en de grijze variant is van Pieces en kost €26,95