Ook dit jaar speelt Robert ten Brink voor cupido in All you need is love. Vanavond is de Kerstspecial te zien op tv.

Elke december draagt Robert ten Brink zijn steentje bij aan het creëren van een gezellige, knusse kerstsfeer in Nederland. Dit doet hij met de Kerstspecial van All you need is love. Ook deze keer herenigt en verrast hij verschillende verliefde koppels. Kortom, tranen gegarandeerd.

All you need is love concert

Na de All you need is love Kerstspecial wordt de eerste editie van het All you need is love concert uitgezonden. Dit concert vond afgelopen week plaats in de Heineken Music Hall en Robert ten Brink nam ook hier de presentatie voor zijn rekening.

De optredens van onder anderen Milow, Racoon,BLØF, Laura Jansen en Glennis Grace brengen de kerstsfeer tijdens het concert goed in. En een All you need is love concert zou geen All you need love concert zijn als er niet de nodige koppelacties plaats zouden vinden.

De Kerstspecial van All you need is love is vanavond, 24 december, om 20.00 uur te zien op RTL4. Om 22.00 volgt het Kerstconcert.