Vanavond is de Victoria’s Secret fashion show op tv te zien. Onze eigen Nederlandse Doutzen Kroes verzorgt de presentatie.

Vorige maand was in New York de Victoria’s Secret fashion show 2011. Vond je de foto’s al mooi om te zien? Vanavond wordt de complete show uitgezonden op Net 5. Topmodel Doutzen Kroes loopt niet alleen mee in de show, speciaal voor de Nederlandse kijker presenteert ze deze ook.

On top of the world

De Victoria’s Secret fashion show wordt vanavond, 15 december, om 23.00 uur uitgezonden op Net 5, maar ook voor die tijd is er genoeg te zien op televisie. Voor de show is om 22.35 uur een exclusief interview met Doutzen Kroes te zien. In Doutzen Kroes: On top of the world verteld Doutzen over de hoogtepunten van de fashion show, het contact met de andere modellen en natuurlijk het moederschap.

Confessions of a Shopaholic

Voorafgaand aan de Victoria’s Secret fashion show en het interview met Doutzen Kroes hoef je jezelf ook niet te vervelen, de film Confessions of a Shopaholic wordt namelijk uitgezonden. In deze film, gebaseerd op de shopaholic-boekenreeks, krijgen we een kijkje in het leven van de shopverslaafde Becky Bloomwood.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=ZYYCSEV-i1Y[/pro-player]

Confessions of a Shopaholic is vanavond, 15 december, om 20.30 uur te zien op Net 5, na deze film zal eerst het interveiw met Doutzen Kroes te zien zijn, gevolgd door de Victioria’s Secret fashion show.

Foto via PRPHotos