Aangezien december 1 van de koudste maanden van het jaar is, is er niets fijner dan een leuke vriend die je warm houd. Hier lees je hoe!

Om warm te blijven kun je er voor kiezen om met een dekentje en in het gezelschap van een kop warme chocolademelk op de bank te kruipen, toch zijn er ook andere manieren om warm te blijven. Met onderstaande tips zijn jij en je vriend verzekerd van een hete decembermaand.

Cadeautje

Een hete Kerst begint met een goede voorbereiding, deze tref je een aantal weken voor Kerst. Verras je lover met een leuk cadeautje om hem alvast in de goede stemming te krijgen. Ook kun je voor jezelf een spannend ondergoedsetje kopen en hem dit in de week voor Kerst cadeau doen. Op deze manier weet hij wat je gekocht hebt, maar nog niet hoe het jou staat. Op de echte verrassing, jij in het nieuwe setje, moet hij nog even geduld hebben tot Kerst.

Andere manier om je lover in een goede kerststemming te krijgen is in de tijd voor Kerst alvast een mini kerstfeestje te houden. Trek dat mooie jurkje aan waarvan je weet dat hij leuk vind, bereid een lekker diner en geniet vooral samen van een leuke, hete avond.

Sexy wishlist

Ook een manier om de kerstdagen warm door te komen is het maken van een sexy wishlist. Maak allebei een lijstje met leuke seksstandjes die jullie willen uitproberen of gekke seksplekken. Ook ben je vrij om je fantasieën op te schrijven. Overhandig elkaar het lijstje iets voor Kerst en spreek af alle punten op de wishlist voor Oud&Nieuw te hebben voldaan.

Ander leuk idee is samen met je lover een soort van sexy adventkalander te maken. Tel hoeveel dagen er nog tot Kerst zijn en maak evenveel briefjes met daarop een leuke opdracht als er dagen zijn. Maak vanaf nu elke dag samen 1 briefje open en voer de opdracht die hierop staat uit.

Als laatst, de kerstdagen zelf zijn vaak heel hectisch en druk omdat je zowel je eigen familie als schoonfamilie moet bezoeken. Probeer toch elke kerstdag een momentje voor jullie samen te nemen. Neem elke dag een momentje voor jullie tweeën en geniet van elkaar. Andere tip om de decembermaand warm door te komen is elke dag ‘s ochtends samen te douchen en ’s avonds in elkaars armen in slaap te vallen.