De dinsdagavond op RTL5 is vanaf nu de nieuwe serie avond van de Nederlandse televisie. Meteen na Glee wordt namelijk de nieuwe serie New Girl uitgezonden.

In de serie New Girl krijgen we een kijkje in het leven van Jess Day, gespeeld door actrice Zooey Deschanel. Wanneer Jess door haar vriend bedrogen wordt komt ze op straat terecht. Haar zoektocht naar een nieuwe woning brengt haar bij het huis van Nick, Coach en Schmidt. Deze 3 jongens zijn op zoek naar een gezellige huisgenoot en denken deze in Jess gevonden te hebben.

Toch blijkt hun geluk van korte duur, de ietwat aparte Jess drijft haar 3 nieuwe roomies tot waanzin. De jongens besluiten dat het tijd is voor een nieuw vriendje voor Jess, helaas loopt de zoektocht naar een nieuwe liefde iets anders af.

Nederland

In Amerika is de serie New Girl heel populair en ook in Nederland zijn de verwachtingen hooggespannen. Vanavond zendt RTL daarom niet 1, maar 2 afleveringen van New Girl uit. In de 2eĀ aflevering vertrekt huisgenootje Coach en maakt deze plaats voor Winston.

New Girl is vanavond, 6 december, om 21.25 uur te zien op RTL5.