Goed nieuws voor alle Glee fans, vanavond gaat seizoen 3 van start op de Nederlandse televisie. Ook in dit seizoen kunnen we volop genieten van de zangtalentjes van de McKinley High School.

In de aflevering van vanavond zien we dat de Glee club nog maar een beperkt aantal leden heeft. Daarom wordt het de tijd voor nieuw talent. Bij zijn project om nieuwe leerlingen voor de Glee club te werven wordt docent Will Schuester zoals altijd weer dwars gezeten door cheerleadercoach Sue Sylvester. Naast het teruglopende ledenaantal van de Glee club hebben de leerlingen zoals gewoonlijk ook nog hun eigen problemen om mee te dealen.

Bekende celebs

In Glee verschijnen regelmatige bekende celebrities, zo hebben we onder anderen Gwyneth Paltrow en Britney Spears voorbij zien komen. Ook is onlangs bekend gemaakt dat Ricky Martin en Gloria Estefan een gastrol in Glee gaan spelen.

Glee is vanavond, 6 december, om 20.30 uur te zien op RTL5.