In Amerika komt er een anti-katerpil op de markt. Volgens de maker verdwijnen alle nare bijwerkingen van een avondje flink feesten als sneeuw voor de zon en behoort een kater tot het verleden.

Brenna Haysom had het de dag na een avondje feesten zwaar. Dankzij haar hoofdpijn, vermoeidheid en maagklachten was ze niet fit. Ze bedacht dat er vast wel een medicijn tegen deze symptomen gemaakt kon worden en het idee van een anti-katerpil was geboren.

Brenna heeft de pil Blowfish ontwikkeld. Hierin zit naast aspirine, ook cafeïne en een middel tegen maagzuur. De pil zou goed tegen een kater werken omdat de ingrediënten alle klachten van een kater in 1 keer bestrijdt.

Nederland

In Amerika is de pil zonder recept verkrijgbaar. Helaas is de pil niet in Nederland te koop, mij leek dit wel een handig hulpmiddel tijdens de feestdagen. Niets is vervelender dan met een kater aan het kerstontbijt, of misschien inmiddels wel diner, te moeten verschijnen. Een glaasje minder drinken kan natuurlijk ook een oplossing zijn en is hoogstwaarschijnlijk ook nog een stuk gezonder.