Vanavond gaat het nieuwe programma Sunday Night Fever van start. In dit programma gaat Chantal Janzen op zoek naar een nieuw musicaltalent.

In het programma Sunday Night Fever wordt gestreden om de hoofdrol in de musical Saterday Night Fever, deze musical is vanaf 2012 in Nederland te zien. Chantal gaat samen met een aantal coaches op zoek naar een geschikte kandidaat voor de rol van Tony Manero.

Vanavond zijn de audities te zien, er komen in totaal 100 fanatieke kandidaten voorbij. De mannen worden getest op verschillende punten, voornamelijk dansen, zingen en acteren zijn belangrijk. Aan het eind van de aflevering zijn er van de 100 kandidaten nog maar 18 over.

Liveshows

Van de 18 overgebleven kandidaten worden er vervolgens alsnog 6 naar huis gestuurd. De 12 die mogen blijven zien we morgen alweer terug in de liveshow. In de liveshows is het aan de coaches om de nieuwe Tony Manero te kiezen. In totaal zijn er 2 coachteams, Jan Kooijman en Kim-Lian van der Meij en Carlo Boszhard en Julie Fryer. Carlo en Kim hebben beide veel ervaring met musicals, Jan en Julie zijn beide professionele dansers.

De audities van Sunday Night Fever zijn vanavond, 3 december, om 21.40 te zien op RTL4. De eerste liveshow is morgen, 4 december, om 20.00 uur te zien op dezelfde zender.