Vanaf vanavond kunnen we elke vrijdagavond live genieten van The Voice of Holland. Na de blinde audities en de battles gaan nu de liveshows van start.

Na 10 weken van audities en battlen is het vanavond de tijd voor de eerst liveshow. In de show van vanavond nemen de kandidaten van Angela Groothuizen en Nick en Simon het tegen elkaar op, vanavond zullen er in totaal 4 zangtalenten naar huis gestuurd worden.

Zoals elk jaar pakt The Voice of Holland groots uit met de liveshows. Vanavond komt Lenny Kravitz optreden en voor andere liveshows staan James Morrison, Michael Bublé en Jessie J op de planning. Als het aan de John de Mol ligt komt ook Lady Gaga naar Nederland voor The Voice of Holland.

De eerste liveshow van The Voice of Holland is vanavond, 2 december, om 20.30 uur te zien op RTL4.