Vanavond is de ontknoping van de finale van Expeditie Robinson 2011 te zien. Grote vraag is natuurlijk wie er met deze eervolle titel naar huis gaat, wordt het Tanja, Niko of toch onze eigen Sascha.

De aflevering van vorige week was voor vele kijkers een echte domper. In deze aflevering was eigenlijk de gehele finale te zien op de laatste paar minuten na. De 3 finalisten moesten een proef doen die bestond uit verschillende onderdelen, het laatste onderdeel is een brandende pijl schieten.

Het leek er even op dat de enige Nederlandse finalist, Sascha Visser, zijn kans op de eerste plaats verspeeld had. Sascha lag enorm achter op de 2 Belgen Tanja en Niko. Toch wist Sascha de achterstand in te halen en mocht hij ook met de brandende pijlen aan de slag. Zou Sascha dan toch raak schieten en de finale winnen?

Kandidaten

Naast het laatste onderdeel komen in de aflevering van vanavond ook nog alle kandidaten van afgelopen seizoen voorbij. Samen met Eddy Zoëy en Evi Hansen blikken ze terug op de expeditie.

De finale van Expeditie Robinson 2011 is vanavond, 1 december, om 20.30 uur te zien op RTL5.

Update:
De Belgische Tanja Dexters is de winnaar van Expeditie Robinson 2011.