De Sint is online overal te vinden en ook op je mobiel. Ik heb daarom 5 Sinterklaas apps voor je gezocht, zodat jij dagelijks in de Sinterklaas stemming kunt zitten.

Met de Sinterklaas apps kun je bijvoorbeeld rijmen, muziek maken en spelletjes spelen. Je krijgt met verschillende Pieten te maken en de apps zijn erg handig voor als je hulp nodig hebt bij gedichten maken of als jij je verveelt.

Sinterklaas


Met de Sinterklaas app kun je de rijmkunsten van de Rijmpiet gebruiken en gedichten automatisch generen en e-mailen. Als je niet weet hoe een bepaald Sinterklaas liedje gaat, kun je de songteksten bekijken. Er is een mogelijkheid om een verlanglijstje te maken en de geschiedenis van Sinterklaas lees je ook in deze Sinterklaas app. De app is gratis verkrijgbaar.

iSoundGrid Sinterklaas


De iSoundGrid Sinterklaas app is een makkelijke app als je wat rond wilt spelen met verschillende Sinterklaas geluiden. Je kunt deze tegelijkertijd afspelen en hier een mix van maken. De app is gratis te downloaden.

De club van Sinterklaas


Met de club van Sinterklaas kun je verschillende spelletjes spelen. Test Piet speelt een tel en letter spel met je, tegen Acrobaten Piet speel je memorie, Hoge Hoogte Piet heeft hulp nodig op de daken, je helpt Hulp Piet met het inladen van cadeautjes op de pakjesboot, Muziek Piet kiest leuke Sinterklaasliedjes voor je uit en met Kleur Piet kun je tekeningen maken. Deze app kost €1,59.

Sint Spelletje


Met Sint Spelletje moet je zo snel mogelijk pepernoten verzamelen en zorgen dat Sinterklaas sneller dan Piet bij een huis is, zonder dat je de cadeautjes aanraakt. Het is een eenvoudig maar leuk spel. De app is gratis.

Piet Pepernoot


Met de Piet Pepernoot moet je zoveel mogelijk pepernoten en cadeaus vangen. Zo krijg je punten en ga je weer verder naar de volgende level. De app is voor €0,79 verkrijgbaar.

Zelf vond ik de Sint Spelletje app erg grappig om te spelen. Als je van Sinterklaas houdt, zijn deze apps zeker aan te raden.

Foto via tekstovi-pesama